Halaman

My Bloglist Asha Lya 2014

Asha Lya | Disember 31, 2013 | 24Komen | >
Assalamualaikum



Ini antara mereka yang dibloglist dalam
bloglist Asha Lya untuk permulaan 2014

10.Yumida
15.DJH
16.Khir
23.Sally
25.Lucas
Wahh ramainya ada 30 blog....hope korang sudi2 kanla masukkan kita
dalam bloglist korang ehehe..muka nak minta tumbok kan :D
Pemilihan atas sebab korang rajin singgah blog kita
dari start kita berblog sampai sekarang
kalau ada yang tertinggal kita minta maaf sesangat.

Kalau ada yang nak joint boleh just inform jer
kita berbesar hati akan masukkan korang kat blog kita :)
Di masa akan datang  kita akan cuba perbaiki lagi mutu blog kita nie ekk..

Wassalam

Terima Kasih

Review tentang Wajah Baru Diari Jejaka Hangat 2014

Asha Lya | Disember 31, 2013 | 10Komen | >
Assalamualaikum

Tak lama lagi tahun 2013 akan melabuhkan tirainya.
Bagi para bloger pasti akan ada yang tukar
baju baru untuk blog kan.
Tak kurang juga bagi pemilik blog Diri Jejaka Hangat.





Cantikkan headernya masih mengekalkan yang sedia ada
cuma kalernya dah betukar merah.Wow so memang hangat
sesuai dengan nama blognya (jangan marah ya angah just kidding)

 DJH mula aktif berblog 2010..wow dah lama tue..
Angah nie boleh dikategorikan bloger yang rajin
update entri baru..rajin blogwalking,
selalu minta link blog kat fan pagenya untuk blogwalking.
Satu idea yang bagus tu DJH..Walaupun sentiasa
sibuk dengan kuliah (pemilik blog nie ambik bidang muzik,hebatkan)
blognya sentiasa berupdate..Pandai DJH bahagi-bahagikan masa.

Kita suka mengunjung blog nie sebab blognya cepat loading
blognya kemas, widget tersusun dan ditambah warna merah
wah bertambah rajin kita singgah ke cni..Follownya pun 
dah makin ramai..Mudahan blog DJH akan bertambah
maju di masa adakan datang..

Jom kita support sesama bloger
klik cne DJH

Wassalam


Terima Kasih

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign