Halaman

MAHKAMAH HATI

Asha Lya | Februari 22, 2017 | 0Komen | >
Assalamualaikum



MAHKAMAH HATI – UMIE LIZA
No. ISBN:- 978-967-0874-47-0
Jumlah muka surat:- 648
HARGA SEMENANJUNG : RM23, AHLI KN : RM19
HARGA SABAH SARAWAK: RM 26, AHLI KN : RM22
Sinopsis:-
Rafeq Iskandar tidak pernah ambil kisah tentang Zara… calon isteri pilihan keluarganya. Pertunangan diikat hanya kerana Chenta Malika perlukan seorang wanita bergelar ibu dalam hidupnya. Lagipun, dia selesa berdua sahaja dengan permata hatinya itu setelah pemergian Linda.
Tanpa sedar, dia jatuh cinta. Bukan dengan tunang sendiri tetapi, dengan gadis keras kepala yang membuatkan hatinya kembali berbunga. Terasa jiwanya kembali hidup dengan kemarahan gadis itu. Terasa bahagia dengan adanya Alyssa setiap hari di depan mata.
Namun… Alyssa dan Zara meninggalkannya kerana Sara yang berstatus teman tapi mesra. Pemergian Alyssa dan Zara membuatkan Rafeq Iskandar penasaran. Dia kecewa, marah dan dendam terus membara di hatinya.
Keputusan harus diambil. Siapakah pilihan Rafeq Iskandar? Hanya hati yang bisa menjadi mahkamah dalam pengadilan ini.

Terima Kasih

Homemade KimchibyKakLo

Asha Lya | Februari 21, 2017 | 7Komen | >
Assalamualaikum



Buat pertama kalinya tekak saya dapat terima kimchi. Kalau sebelum ni memang tak suka makan, sebab baunya tu tak tahan. Tapi berlainan dengan kimchi kaklo yang saya beli ni memang menepati citarasa. Paling saya suka perisa sweet & spicy, memang sedap. Bagi tekak saya la, tekak orang lain tak tahu la pulak. 
Lagipun produk ni di jamin halal, perkhidmatannya pun baik dan cepat.






Dua perisa saya beli sweet & spicy dan mild. Ada lagi satu perisa hot & spicy, yang tu memang saya tak tahan makan pedas yang amat. Harga sepeket Rm8, yang dalam botol Rm16.







Saya makan bersama bubur ayam, kadang tu saya makan denfan nasi dengan ayam goreng.







Kalau ada yang herminat bolehla follow ig kimchibyKaklo


Saya tak pandai nak tulis review pangjang lebar hihi, senang2 pi la jengguk.



Wassalam

Terima Kasih

NOVEL KOMBO MAC 2017

Asha Lya | Februari 20, 2017 | 2Komen | >
Assalamualaikum







KOMBO MAC 2017
1.THE EX
SEMENANJUNG : RM22
SABAH&SARAWAK : RM25
2.MAHKAMAH HATI
SEMENANJUNG : RM23
SABAH&SARAWAK : RM6
*HARGA KOMBO SEMENANJUNG (2 BUAH NOVEL MAC 2017) = RM 35
*HARGA KOMBO SABAH SARAWAK (2 BUAH NOVEL MAC 2017) = RM41
Hai, pembaca KN yang setia. Bulan Mac ini, istimewa kami bawakan anda novel-novel yang penuh dengan kisah-kisah cinta yang pasti akan memberi kepuasan kepada anda tatkala membaca novel ini. Rugi jika tidak memiliki kombo ini kerana harga yang lebih jimat menanti anda.
Berita gembira buat semua peminat penulis Rin Ahmad, beliau telah muncul dengan karya bertajuk “The Ex”. Kami pasti semua peminat Rin Ahmad tidak akan kecewa dengan karya beliau. Seorang lagi penulis baharu yang mampu membuka mata anda dengan karya “Mahkamah Hati” iaitu Umie Liza.
Percayalah, kombinasi bulan Mac ini tidak akan mengecewakan semua peminat KN. Yang lagi BESTNYA….kalau nak novel yang ada tandatangan RIN AHMAD & UMIE LIZA, order segera sebab special untuk 300 terawal je tau…cepat order sekarang!!
Jangan lupa dapatkan segera Kombo Mac ini!Pembelian dengan harga kombo yang sangat jimat ini hanya boleh didapati dengan pembelian online bersama KN sahaja. Jadi, dapatkan segera sebelum kehabisan stok. Semoga terhibur dan selamat membaca!
PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA SELURUH MALAYSIA!DAPATKAN SEKARANG!


Terima Kasih

Asha Lya Copyright © 2016. Design by MaiGraphicDesign